Zeefdruk verf voor te bedrukken kleding


ZEEFDRUK

Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag. Een film, met wel en niet-lichtdoorlatende delen, van het ontwerp wordt op het gaas geplaatst en het geheel wordt belicht door UV-licht. De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden. De drukinkt wordt door het gaas gedrukt en het artikel bevindt zich direct onder het gaas, waardoor de bedrukking meteen op het artikel terechtkomt. Alleen vlakke oppervlaktes kunnen bedrukt worden met klassieke zeefdruk. In ons assortiment vindt u verschillende relatiegeschenken die wij door middel van zeefdruk van uw logo of tekst kunnen voorzien.


TRANSFERDRUK

Transferdruk is een bedrukkingstechniek geschikt voor verschillende materialen zoals kleding, paraplu’s en tassen. Transferdruk is gebruiksvriendelijk voor gedetailleerde ontwerpen in meerdere kleuren. Een ander groot voordeel hiervan is dat transferdruk de mogelijkheid geeft om relatiegeschenken te bedrukken zoals bekers of pennen. De opdruk wordt op een transfer papier aangebracht zoals de zeefdruk techniek. De transfer en het product worden tezamen in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar gedrukt. Dit proces zorgt ervoor dat de inkt op het papier door de hitte loslaat en hecht op het product.


FLEXDRUK

Bij flexdruk wordt de tekst of het ontwerp eerst uitgesneden in spiegelbeeld in flexfolie. Al de overtollige flexfolie dat niet gedrukt wordt zal weggehaald worden rondom en wordt daarna pas op de stof gedrukt. Het voordeel hier van is dat de bedrukking als het ware op de stof blijft liggen en dus zijn glans en helderheid van kleuren behoudt. Ook na een ontelbare keren wassen.

Digitale transferdruk printer


DIGITALE TRANSFER

Bij digitale transferdruk worden ontwerpen via een kleurenprinter geprint op transferpapier. Tijdens het printen worden alle kleuren tegelijk geprint en niet per drukkleur zoals bij transferdruk of zeefdruk. Full color logo’s kunnen in zowel kleine als grote oplages geprint worden.


BORDUREN

De personalisatietechniek borduren wordt vaak gebruikt om textiel een exclusieve uitstraling te geven. Deze techniek is zeer duurzaam, robuust en geschikt voor zowel vlakke (bv. polo’s) als onregelmatige oppervlakken (bv. fleece jassen). Er kunnen maximaal 8 tot 12 egale kleurtinten per design geborduurd worden. Dit is afhankelijk per product en het aantal wordt op de productpagina van het artikel aangegeven. Egale kleurtinten wil zeggen dat 2 verschillende blauwtinten tellen als 2 kleuren.


SUBLIMATIE

Onze klanten kiezen steeds meer voor sublimatie kleding. Dit kan voor zowel voetbal, basketbal, wielrennen,… Bij sublimatie maken de logo’s en het design deel uit van de stof. Dit gebeurt aan de hand van een chemisch proces waarbij de inkt wordt vergast in de polyester vezels. Dit wil zeggen dat de logo’s en kleuren kras-en wasbestendig zijn.

Onze website maakt gebruik van cookies. Als u wilt doorgaan op onze website accepteert u het gebruik van onze cookies.