Hieronder vind je een opsomming van al onze merken mét een link naar de catalogus zodat je kan kijken wat wij in de aanbieding hebben op zowel het vlak van sport, promo en werk gerelateerde kleding.


SPORTKLEDING

STANNO

Stanno is een allround sportmerk met een focus op teamsport. De collectie van Stanno is zeer smaakvol voor zowel sport als vrije tijd. Naast een breed assortiment sportkleding bieden we ook de complete collectie sportaccessoires aan..

 

 

 

 

 

 

CATALOOG

HUMMEL

Hummel is een zeer geliefd en sterk merk dat geschikt is voor diverse sporten zoals voetbal, handbal, volleybal, … Hummel beschikt over een ruime keuze aan teamkleding beschikbaar in verschillende designs en kleuren voor zowel dames-, heren-, en kinderen. 

 

 

 

 

CATALOOG

 

UHLSPORT

Uhlsport is oorspronkelijk begonnen met het ontwerpen en verkopen van keepers-uitrustingen zowel de handschoenen als de kleding. Ze hebben hun assortiment uitgebreid met verschillende kledinglijnen zoals bijvoorbeeld de STREAM of OFFENCE lijn. De teamlijnen bestaan uit diverse kleurencombinaties.

 

 

CATALOOG

 

SPALDING

Spalding streeft ernaar om een hoog kwaliteitsmerk van authentieke basket-artikelen aan te bieden.  Spalding beschikt over een uitgebreid assortiment van basket-ballen, basket systemen, accessoires en teamwear voor zowel spelers als scheidsrechters. Bij Spalding draait het allemaal rond het leveren van producten die uitstekende prestaties mogelijk maken.

 

 

 

 

MASITA

Masita biedt verscheidene sportartikelen en teamkleding aan voor iedere sport of het nu gaat om voetbal, hockey, fitness of bijvoorbeeld tennis. Met Masita slaagt iedereen! Eveneens kunt u bij Masita ook terecht voor keepershandschoenen, sport-medische artikel-en en sportaccessoires voor krachttrainingenen behendigheidstraining.

 

 

 

 

 

 

CRAFT

Craft is een kledingmerk waarbij de focus vooral ligt op wielrennen, fitness, lopen en Cross-Country skiing. Ondanks hun focus op bovenstaande sporten ligt, bieden zij ook een kledinglijn aan voor voetbal. Craft heeft ook verscheidene baselayers ontworpen voor alle temperaturen en activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

REECE

Reece Australia focust zich op teams en sporters voor zowel vrijetijdssport als sport op het hoogste niveau. Zij zijn ook dé kleding-partner van diverse Europese teams, internationale sportbonden en sporters op Olympisch niveau. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PATRICK

Patrick is een Belgisch bedrijf dat sport-schoenen, sportkleding en veiligheids- schoenen produceert. Ze verkopen ook vooral artikelen voor voetbal, volleybal en handbal. Patrick is één van de sportmerken met een meer uitgebreid assortiment aan scheids-rechtersuitrustingen.

 

 

 

 

 

 

 

SELECT

Select heeft een ruim aanbod aan voetballen, zowel outdoor als indoor. Hun bekendste bal de SUPER BRILLANT is de officiële wedstrijd-bal van de Belgische, IJslandse, Zweedse, Noorse, Deense, Finse competitie en in verschillende Europese clubs.

 

 

 

 

 


PROMOKLEDING

B&C collection

 

KARIBAN

 

HARVEST

 


GILDAN

 

PRINTER

 


PROACT

 
 

 

 

 
 
 


WERKKLEDING

 

BLAKLÄDER

 

SAFETY JOGGER

 
 
 

 

DIADORA UTILITY

 
 
 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Als u wilt doorgaan op onze website accepteert u het gebruik van onze cookies.